MMFPSPV logo

MMFPSPV acrediteaza Casa Batiz

Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) a acordat o acreditare pentru caminul de persoane varstnice (CPV) privat “Casa Batiz” care efectuează servicii de îngrijire către beneficiarii/pacienții care sunt inscrisi la noi.

Schema de acreditare voluntară al MMFPSPV-ului este destinată organizațiilor private care efectuează servicii ale furnizorilor de îngrijiri sociale pentru adulți. Scopul principal al schemei este îmbunătățirea standardului de îngrijire, observatiile si schimbarile care se aduc constant. Comisia pentru calitatea îngrijirilor analizează modul în care ar putea fi luat în considerare rezultatul inspecțiilor acreditate MMFPSPV ca parte a monitorizării caselor de îngrijire si caminelor de persoane varstnice (CPV).

MMFPSPV a evaluat “Casa Batiz” pentru competență, imparțialitate și performanță în raport cu standardul internațional, avaluarea conformității, cerințe pentru funcționarea diferitelor tipuri de organisme care efectuează ingrijirea). In acest fel “Casa Batiz” este una din CPV-uri care obține cu succes acreditarea de îngrijire rezidențială.

După ce a primit acreditarea, Adela Padureanu, detinatorul “Casa Batiz” a mentionat:

„Casa Batiz a fost înființată în 10 Octombrie 2009 pentru a dezvolta un sistem specific sectorului îngrijirilor, pentru a identifica și promova serviciile de calitate pentru rezidentii/beneficiarii nostrii și pentru a impulsiona standardele Europene. În ultimii doi ani am colaborat strâns cu MMFPSPV și suntem încântați că am obținut acest premiu. Considerăm că aceasta creditare va oferi o mare siguranta ca ne permitem sa oferim servicii sociale/medicale atât beneficiarilor, cât și increderea apartinatorilor nostrii.”

Aceasta acreditare/clasificare al serviciului oferit la “Casa Batiz” a fost în fruntea măsurării calității în serviciile de îngrijire rezidențială de mai mulți ani. Știrile conform cărora această schemă excelentă a fost acreditată de MMFPSPV, oferă publicului larg și furnizorilor de îngrijiri, o vedere independentă a calității, in concordanta cu respectarea cerintelor impuse de MMFPSPV în care calitatea serviciilor de îngrijire este verificată în mod constant, iar “Casa Batiz”, este o marcă de calitate acreditată în mod independent și universal apreciată.

Felicitări întregului personal de la “Casa Batiz” pentru că a devenit un camin de persoane varstnice (CPV) mai special optinand aceasta acreditare. Acest lucru va ajuta la generarea încrederii atât în ​​calitatea serviciilor de ingrijire pe care le oferă, cât și în calitatea asistenței oferite de “Casa Batiz” pentru îngrijirea si serviciile pe care le ofera.

Funcţiile majore pe care le îndeplineşte îngrijitorul/îngrijitoarea la Casa Batiz sunt:
 • Asigurarea îngrijirilor corporale ale persoanei îngrijite,
 • Asigurarea alimentaţiei şi a hidratării persoanei îngrijite,
 • Supravegherea stării de sănătate a persoanei îngrijite,
 • Asigurarea igienei spaţiului şi a obiectelor auxiliare ale persoanei îngrijite,
 • Stimularea şi socializarea persoanei îngrijite,
 • Mobilizarea şi transportul persoanei îngrijite.
 • Menţinerea integrităţii şi siguranţei beneficiarilor
 • Planificarea activităţilor si comunicarea cu beneficiarul
 • Gestionarea actelor şi documentelor beneficiarului
 • Respectarea Normelor de Securitate şi Sănătate în Muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă
 • Respectarea drepturilor beneficiarului

Cariera in Asistenta Sociala

Suna acum la 0722 288 992 / 0354 881 042 sau trimite email la [email protected]

Trimite CV-ul