Angajam Ingrijitori si Femeie de Serviciu (Menaj)

CERINTE

Suntem angajatori de la Casa Batiz, CPV (Cămin Persoane Vârstnice) acreditat de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi angajăm cu succes încă din anul 2009 la căminul de bătrâni din satul Batiz (între Călan şi Simeria) din judetul Hunedoara. Oferim cele mai bune şi sigure perspective de angajare şi de când ne-am deschis porţile în anul 2009 angajăm cu foarte mare interes îngrijitori/îngrjitoare şi nu numai.

La Casa Batiz există o nevoie foarte mare de îngrijitori/îngrijitoare şi femeie de serviciu (menaj), dar şi pe alte departamente. Munca în domeniul îngrijirii medicale, fie în spital sau în cămin de bătrâni – in cazul nostru, este o activitate cu garanția de 100% a angajării continue pe un loc de muncă bun şi stabil.

Angajările la Casa Batiz sunt favorizate pentru Ingrijitori de Persoane Vârstnice cu diplomă sau calificare, iar dacă vă angajati la noi (fără diplomă sau calificare), ne implicăm si vă susţinem in demersul de calificare profesională fără să aveţi obligaţii sau costuri faţă de noi.

COMPETENTE

Dacă aveţi certificat de competențe profesionale, emis de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) şi recunoscut la nivel național de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, în baza Ordonanței Guvernului nr. 129/2000 şi sunteţi o persoană motivată si competentă şi vă angajaţi la noi, aveti cele mai sigure perspective de viitor atât profesionale cât şi financiare şi atunci deveniţi cel mai bun aplicant la postul de muncă oferit.

Îngrijitorul persoane vârstnice este o persoană calificată care acordă servicii de îngrijire persoanelor adulte cu autonomie limitată. Serviciile de îngrijire la Casa Batiz sunt acordate de către îngrijitorul/îngrijitoarea care poate să fie angajat(ă) al unei instituţii publice sau al unui furnizor de servicii din mediul privat.

Îngrijitorul/îngrijitoarea acordă îngrijire personală următoarelor categorii de persoane: persoane care sunt în situaţie de risc şi au nevoie urgentă de îngrijiri personale, persoane care au o boală cronică şi au nevoie de îngrijiri, cei care sunt singuri şi, pe lângă o boală cronică fizică, dezvoltă şi o boală mentală.

Funcţiile majore pe care le îndeplineşte îngrijitorul/îngrijitoarea la Casa Batiz sunt:
 • Asigurarea îngrijirilor corporale ale persoanei îngrijite,
 • Asigurarea alimentaţiei şi a hidratării persoanei îngrijite,
 • Supravegherea stării de sănătate a persoanei îngrijite,
 • Asigurarea igienei spaţiului şi a obiectelor auxiliare ale persoanei îngrijite,
 • Stimularea şi socializarea persoanei îngrijite,
 • Mobilizarea şi transportul persoanei îngrijite.
 • Menţinerea integrităţii şi siguranţei beneficiarilor
 • Planificarea activităţilor si comunicarea cu beneficiarul
 • Gestionarea actelor şi documentelor beneficiarului
 • Respectarea Normelor de Securitate şi Sănătate în Muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă
 • Respectarea drepturilor beneficiarului

Cariera in Asistenta Sociala

Suna acum la 0722 288 992 / 0354 881 042 sau trimite email la [email protected]

Trimite CV-ul