Casa Batiz - Cămin Persoane Vârstnice

Îngrijirea la Casa Batiz CPV (Cămin Persoane Vârstnice) vă oferă un asistent de îngrijire personală (mai bine cunoscut sub numele de Îngrijitor sau Infirmier) complet instruit pentru a vă ajuta să vă păstrați independența și să trăiți pe deplin potențialul d-voastră. În confortul și socializarea de grup oferite la Casa Batiz CPV, cu îngrijire concepută pentru a satisface nevoile d-voastră, nu va veți simți niciodată departe de casă, având mereu grijă să vă oferim nevoile individuale unice. Dacă în prezent primiți îngrijire în propria casă de la familie sau alți Asistenți de îngrijire personală, este o alternativă la îngrijirea rezidențială, dar dacă nevoile d-voastră cresc în timp, gândiți-vă că este mai bine la un Centru sau Cămin pentru Persoane Vârstnice, deoarece aveți cu cine interacționa, socializa și mai ales, relata cu persoane de aceeași vârstă.

Un serviciu de îngrijire la Casa Batiz CPV este conceput alături de d-voastră și este conceput pentru d-voastră ca persoană individuală, oferindu-vă astfel cea mai personalizată soluție. Îngrijirea la Casa Batiz CPV este flexibilă și poate fi schimbată zilnic pentru a satisface nevoile d-voastră în schimbare, oferindu-vă liniștea sufletească, știind că Îngrijitorul d-voastră este prezent mereu, asigurându-vă nevoile non-stop. Știind că cineva este la îndemână – în orice moment și în mod individual – elimină orice îngrijorare pe care o aveți d-voastră sau familia d-voastră cu privire la siguranța și bunăstarea personală.

Beneficiarii/Pacienții noștri se simt mai bine trăind la Casa Batiz CPV, câștigând confort și stabilitate. Prin alocarea îngrijitorilor obișnuiți să lucreze cu d-voastră, vi se oferă o continuitate excelentă de îngrijire, care este liniștitoare pentru d-voastră și familia dumneavoastră. Nu trebuie să vă ajustați stilul de viață pentru a se potrivi cu programul nostru; serviciile noastre sunt concepute în funcție de nevoile d-voastră, iar Asistenții noștri de îngrijire personală sunt direcționați în munca lor de către d-voastră.

Prietenii și familia pot continua să vă viziteze – uneori pentru a vă potrivi mai degrabă în timpul orelor de vizită. Mesele și băuturile răcoritoare sunt pregătite după cum doriți și, uneori, pentru a vă potrivi cerințelor personale, regim alimentar, servit de 5 ori pe zi.

În plus față de îngrijire și companie alături de ceilalți Beneficiari/Pacienți, serviciile noastre de îngrijire la Casa Batiz CPV pot oferi asistență de specialitate și îngrijire pentru afecțiuni complexe, inclusiv dizabilități fizice, Demență, Alzheimer, boala Parkinson, AVC (Accident Vascular Cerebral sau Anevrism), precum și afecțiuni Neurologice, cum ar fi Scleroza Multiplă și boala Neuronă Motorie. De asemenea, avem echipe de îngrijire specializate în Îngrijirea la pat, acolo unde este nevoie.

De asemenea, suntem bucuroși să oferim îngrijitori care să permită liniște sufletească, o companie și bunăstare personală și chiar și acolo unde este necesară, îngrijirea personală.

Pentru a aranja o evaluare gratuită sau pentru a descoperi cum ar putea funcționa un pachet de îngrijire oferit de Casa Batiz CPV (Cămin Persoane Vârstnice), va rog sa nu ezitați sa ne contactați la numărul de telefon 0722 288 992 – Pădureanu Adela (Director).

Când vine vorba despre ceea ce oferă Casa Batiz CPV, va putem lista câteva opțiuni:
 • Asigurarea îngrijirilor corporale ale persoanei îngrijite;
 • Asigurarea alimentaţiei şi a hidratării persoanei îngrijite;
 • Supravegherea stării de sănătate a persoanei îngrijite;
 • Asigurarea igienei spaţiului şi a obiectelor auxiliare ale persoanei îngrijite;
 • Stimularea şi socializarea persoanei îngrijite;
 • Mobilizarea şi transportul persoanei îngrijite;
 • Îngrijire personală, inclusiv pansament, spălare, îngrijire orală și a părului și toaletă;
 • Asistență cu medicamente;
 • Sprijin pentru companie și stil de viață;
 • Participarea la evenimente sociale și de divertisment.
 • Menţinerea integrităţii şi siguranţei beneficiarilor;
 • Planificarea activităţilor si comunicarea cu beneficiarul;
 • Gestionarea actelor şi documentelor beneficiarului;
 • Respectarea Normelor de Securitate şi Sănătate în Muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă;
 • Respectarea drepturilor beneficiarului;
 • Sprijin universitar / universitar sau de angajare;
 • Ttransportul sau escortarea la programări medicale, atunci când d-voastră sau Apartinatorul nu o poate face;
 • Llibertate totală de alegere în modul în care îți trăiești viața de zi cu zi.

Putem oferi asistență medicală pe termen lung sau pe termen scurt, de asemenea, putem oferi îngrijire internă chiar dacă aveți nevoie de îngrijire doar pentru o perioadă scurtă de timp, fie după o spitalizare, fie dacă îngrijitorii obișnuiți ai familiei d-voastră nu sunt disponibili. Asistenții noștri  vă pot oferi un pachet de îngrijire de răgaz în mod direct pentru a oferi îngrijitorului d-voastră obișnuit o pauză sau dacă se îmbolnăvesc.

Ne dăm seama că este esențial să avem cei mai potriviți îngrijitori pentru a vă îngriji și ne mândrim că ne potrivim personalul și clienții pentru a asigura cea mai bună potrivire pentru ambele părți. Vom lucra permanent cu d-voastră pentru a vă asigura că sunteți mulțumit de pachetul de îngrijire și pentru a oferi un serviciu în afara orelor de urgență.

Serviciul nostru începe cu o consultare gratuită și o evaluare a nevoilor d-voastră de către managerul nostru dedicat pentru serviciile de care aveți nevoie, astfel încât să putem conveni un plan de îngrijire care să se potrivească nevoilor dumneavoastră personale. De asemenea, vom lua legătura cu alți profesioniști (Medic de familie) care au o contribuție la îngrijirea d-voastră pentru a asigura cele mai bune comunicări complete și servicii excelente.

De asemenea, vă putem oferi detalii despre un consultant independent de specialitate pentru a vă ajuta să decideți cel mai bun mod de a vă finanța îngrijirea. Aceste opțiuni pot fi discutate în detaliu înainte de a vă începe îngrijirea și puteți lua apoi o decizie în cunoștință de cauză despre ceea ce este mai bine pentru d-voastră.

Pentru mai multe informații

Contactează pe Adela Padureanu la 0722 288 992 sau trimite email la [email protected]